Privacybeleid

Geregistreerde gebruikers kunnen op het besloten gedeelte inloggen en informatie achterlaten, tevens kunnen deze gebruikers en andere bezoekers het contactformulier gebruiken. Dat betekent dat er ook persoonlijke gegevens worden geregistreerd. In dit privacybeleid zullen we zo goed mogelijk uitleggen hoe we omgaan met deze persoonlijke gegevens.

  • Aanmelden: Je aanmelding gebeurt via het contactformulier m.b.v. email. Deze email wordt verzonden en opgeslagen op een e-mailserver in eigen beheer. Je ingevulde naam, het gebruikte emailadres en de inhoud van je bericht staan hierin vermeld.
  • Gebruikersprofiel: Je gebruikersprofiel wordt voor je aangemaakt en gevuld met je gewenste gebruikersnaam en het emailadres van aanmelding. Het is mogelijk voor de gebruiker dit profiel nog verder aan te vullen en aan te passen. Alleen andere geregistreerde gebruikers van het besloten gedeelte kunnen je gebruikersprofiel bekijken. Alleen beheerders kunnen je emailadres zien indien gewenst.
  • Gebruikersprofiel verwijderen: Het is mogelijk een gebruikersprofiel op aanvraag te laten deactiveren. In dat geval blijft het profiel intact, het is alleen niet meer toegankelijk voor de eigenlijke gebruiker. Op aanvraag kan het opnieuw geactiveerd worden. Ook is het mogelijk het profiel definitief te laten verwijderen. In dat geval worden de gegevens van het profiel verwijderd en er blijft een leeg en anoniem profiel over. De forumberichten blijven bestaan, om zo het verloop van de forumdiscussies intact te laten.
  • Backups: De volgende backupgegevens worden gemaakt van het forum: gebruikersprofielen, berichten en geplaatste afbeeldingen. De gemaakte backups worden uiterlijk 2 weken bewaard bij de hosting provider: CloudVPS. Ook worden er backups bewaard bij de technische beheerder: Windmill.
  • Statistieken: We maken geen gebruik van statistieken. Wel worden er standaard bezoekerslogboeken gegenereerd op de server, deze logboeken worden iedere paar maanden automatisch verwijderd.

Mocht er iets onvolledig zijn in onze verklaring of er zijn vragen over persoonlijke gegevens, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, dan kunnen we verduidelijking geven.

Met vriendelijke groet van het beheer,
Windmill, Joost en Lotte